Produse apicole pentru fiecare gust

In fiecare an mierea de albine, polenul ofera surprize placute in ceea ce priveste gustul.
Calitatile gustative ale acestora sunt determinate de vreme, perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, flora existenta in jurul stupinei.
Astfel incat in fiecare an sunt diferente gustative subtile. Acestea se observa degustand mostrele de miere si celelalte produse apicole stranse intr-o arhiva a stupinei, in ultimii ani in care am practicat apicultura pastorala
Va invitam sa gustati din produsele stupinei noastre din acest an si asteptam parerea voastra!.

Preparat pentru cresterea imunitatii 150lei

150 Lei/porţia PREPARAT PENTRU CREŞTEREA IMUNITĂŢII ORGANISMULUI  compoziţie: miere de salcâm, polen, lăptişor de matcă, tinctură de propolis. Datorită compoziţiei complete preparatul este recomandat în stimularea sistemului imunitar. Asocierea polenului, care este bogat în antioxidanţi şi aminoacizi esenţiali cu propolisul bogat în flavonoizi şi răşini determină potenţarea reciprocă. Această asociere determină mărirea eficacităţii preparatului în comparaţie cu consumul separat al fiecărui component. Utilizare terapeutică: în toate bolile cronice cu deficit imunitar. Pentru adulţi se recomandă trei linguri pe zi, înaintea mesei, pentru copii trei linguriţe pe zi, timp de 2 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu