Produse apicole pentru fiecare gust

In fiecare an mierea de albine, polenul ofera surprize placute in ceea ce priveste gustul.
Calitatile gustative ale acestora sunt determinate de vreme, perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, flora existenta in jurul stupinei.
Astfel incat in fiecare an sunt diferente gustative subtile. Acestea se observa degustand mostrele de miere si celelalte produse apicole stranse intr-o arhiva a stupinei, in ultimii ani in care am practicat apicultura pastorala
Va invitam sa gustati din produsele stupinei noastre din acest an si asteptam parerea voastra!.

Larapil pentru potenta, efort, fertilitate 50 lei 100ml

50 Lei/100ml LARAPIL PENTRU POTENŢĂ,  FERTILITATE ŞI EFORT INTENS este un produs al stupului cu cea mai puternică acţiune asupra sănătăţii organismului adult, o excelentă sursă de aminoacizi (toţi cei 8 aminoacizi esenţiali necesari adultului) şi proteine. Conţine vitamina A, D, B1 şi B2, fosfor, calciu, fier, zinc şi seleniu. Printr-un procedeu special LARAPIL se obţine din larvele de trîntor. Este un produs cu aspect lăptos, de culoare gălbuie, cu gust acru-dulceag, asemănător cu aroma polenului şi propolisului. Se păstrează congelat. În momentul recoltării larvele de trăntor conţin peste 10 milioane de spermatozoizi ceea ce explică acţiunea puternică a produsului asupra organismului adult masculin şi capacitatea de a corecta probleme de dinamică sexuală masculină. LARAPIL creşte viteza, numărul şi vigoarea spermatozoizilor, îmbunătăţeşte calitatea spermei, indicat în oligospermie şi azoospermie (număr anormal de spermatozoizi). Se recomandă consumarea a 2 linguriţe pe zi timp de 10 zile pe lună. În combinaţie cu mierea de salcam şi polenul (2 linguriţe de 3 ori pe zi)  LARAPIL este recomandat adulţilor care lucrează în condiţii de stres, care depun efort intelectual şi fizic, produsul aducand în organism un aport semnificativ de substanţe vitalizante, energizante, regenerante. LARAPIL este format din substanţe trofice şi tonice uşor absorbabile şi utilizabile ceea ce îl recomandă persoanelor de varsta a treia, cu prudenţă, creşte rezistenţa organismului, uşurează convalescenţa, readuce vigoarea. Tratamentul cu LARAPIL timp de 3-6 luni în cazul sterilităţii masculine prin hipospermie, impotenţă, scaderea libidoului duce la obţinerea  unor rezultate spectaculoase. Contraindicaţii: hipertensiune arterială, boli canceroase, adenom de prostată, disfuncţii hepatice, hepatite virale acute, cronice, ciroze hepatice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu