Produse apicole pentru fiecare gust

In fiecare an mierea de albine, polenul ofera surprize placute in ceea ce priveste gustul.
Calitatile gustative ale acestora sunt determinate de vreme, perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, flora existenta in jurul stupinei.
Astfel incat in fiecare an sunt diferente gustative subtile. Acestea se observa degustand mostrele de miere si celelalte produse apicole stranse intr-o arhiva a stupinei, in ultimii ani in care am practicat apicultura pastorala
Va invitam sa gustati din produsele stupinei noastre din acest an si asteptam parerea voastra!.

Preparat cu miere de tei si tinctura de macese 30lei

30 Lei/500g PREPARAT pentru COMBATEREA RĂCELII şi INSOMNIEI din tinctură de măceşe cu miere de tei are efect sedativ amplificat de  mierea de tei, se  consumă o linguriţă inainte de culcare, creşte rezistenţa organismului la îmbolnăviri şi ajută la scăderea febrei, deoarece măceşele conţin multă vitamina C şi bioflavonoide, provitamina A, vitaminele B1, B2, E, K şi PP. Recomandat în cazul nevrozei anxioase, preparatul este un bun tonic. Se administrează preventiv timp de o lună în cazul susceptibilităţii crescute la bolile respiratorii a copiilor care sunt în colectivităţi şi a varstnicilor. In cazul bolilor respiratorii cronice se recomandă o cură de 3 luni. Pentru eliminarea viermilor intestinali (oxiuri, ascaroizi) se consumă înainte de mese 2-3 linguriţe pe zi. Contra constipaţiei se recomandă preparatul cu tinctură de măceşe şi miere de mană, o linguriţă dimineaţa, la trezire. Substante antioxidante si antiinflamatoare prezente în preparat împiedică degradarea cartilagiilor din articulaţii, ajută la menţinerea elasticităţii membrelor şi a coloanei vertebrale, cresc rezistenţa organismului la frig şi impiedică apariţia crizelor de reumatism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu