Produse apicole pentru fiecare gust

In fiecare an mierea de albine, polenul ofera surprize placute in ceea ce priveste gustul.
Calitatile gustative ale acestora sunt determinate de vreme, perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, flora existenta in jurul stupinei.
Astfel incat in fiecare an sunt diferente gustative subtile. Acestea se observa degustand mostrele de miere si celelalte produse apicole stranse intr-o arhiva a stupinei, in ultimii ani in care am practicat apicultura pastorala
Va invitam sa gustati din produsele stupinei noastre din acest an si asteptam parerea voastra!.

Miere de paducel cu salcam 22lei kg

22 Lei/kg MIERE DE PĂDUCEL CU SALCÂM  este o miere complexă, la beneficiile salcâmului se adaugă cele ale florilor de păducel, recomandată în disfuncţiile cardiace, ale aparatului circulator. Ca supliment alimentar celor care depun efort intelectual şi fizic, activează pielea, vasele de sânge şi circulaţia. Folosirea zilnică a mierii de păducel cu salcâm duce la creşterea capacităţii de efort (vizibil după 4 săptămâni), diminuarea senzaţiei de oboseală, optimizarea oxigenării ţesuturilor, rărirea frecvenţei şi intensităţii crizelor cardiace dureroase, în anghină pectorală, ischemie cardiacă, ateroscleroza, hipertensiunea arterială, circulaţie periferică deficitară. Mierea are efect uşor sedativ, reduce excitabilitatea psihică, calmează starile de panică ceea ce duce la îmbunătăţirea stării emoţionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu