Produse apicole pentru fiecare gust

In fiecare an mierea de albine, polenul ofera surprize placute in ceea ce priveste gustul.
Calitatile gustative ale acestora sunt determinate de vreme, perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, flora existenta in jurul stupinei.
Astfel incat in fiecare an sunt diferente gustative subtile. Acestea se observa degustand mostrele de miere si celelalte produse apicole stranse intr-o arhiva a stupinei, in ultimii ani in care am practicat apicultura pastorala
Va invitam sa gustati din produsele stupinei noastre din acest an si asteptam parerea voastra!.

Miere de tei 20 lei kg


20 Lei/kg MIERE DE TEI este calmantul natural şi dulce al sistemului nervos, ajută în tratarea insomniilor (la adulţi se recomandă o lingură de miere după masa de seară), stărilor febrile, antiseptic pulmonar şi stimulent al imunităţii la nivelul aparatului respirator, în bronşite, laringite (conţine taninuri, uleiuri volatile). Mierea este o sursă rapidă de energie, se absoarbe complet în organism. La copii cu enurezis nocturn se recomandă o linguriţă de miere la ora culcării care atrage şi reţine lichidul în timpul somnului. Mierea conţine procent mare de polen de tei care îi potenţează calităţile terapeutice, efectul liniştitor, eficienţa în inducerea unui somn uşor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu