Produse apicole pentru fiecare gust

In fiecare an mierea de albine, polenul ofera surprize placute in ceea ce priveste gustul.
Calitatile gustative ale acestora sunt determinate de vreme, perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, flora existenta in jurul stupinei.
Astfel incat in fiecare an sunt diferente gustative subtile. Acestea se observa degustand mostrele de miere si celelalte produse apicole stranse intr-o arhiva a stupinei, in ultimii ani in care am practicat apicultura pastorala
Va invitam sa gustati din produsele stupinei noastre din acest an si asteptam parerea voastra!.

Miere de salcam 25 lei kg



MIERE DE SALCAM este un tonic general, pentru gravide, copii, convalescenţi, este folosită în tratarea asteniei şi nevrozelor, diuretic şi antidiareic Mierea este un excepţional îndulcitor natural, suportat şi acceptat uşor de către copii. Adulţii o folosesc pentru îndulcirea cafelei căreia nu îi modifică aroma. Două linguriţe de miere de salcam la fiecare masă previn reapariţia durerilor de cap, a migrenelor. Diminuează aciditatea gastrică şi reduce arsurile gastrice (datorită principiilor existente în florile de salcâm). Conţinutul ridicat în fructoză o indică ca singura miere recomandată diabeticilor însă cu moderaţie.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu