Produse apicole pentru fiecare gust

In fiecare an mierea de albine, polenul ofera surprize placute in ceea ce priveste gustul.
Calitatile gustative ale acestora sunt determinate de vreme, perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, flora existenta in jurul stupinei.
Astfel incat in fiecare an sunt diferente gustative subtile. Acestea se observa degustand mostrele de miere si celelalte produse apicole stranse intr-o arhiva a stupinei, in ultimii ani in care am practicat apicultura pastorala
Va invitam sa gustati din produsele stupinei noastre din acest an si asteptam parerea voastra!.

Ardei iute in miere si otet din mere si miere 10lei


10 lei/borcan ARDEI IUTE (CHILI) ÎN MIERE ŞI OŢET DE MERE ŞI MIERE este un preparat cu impact pozitiv asupra sănătăţii, fie că este consumat în dietă sau în cadrul unui tratament. Ardeiul iute  conţine capsaicina care ucide celulele canceroase şi arde grăsimile. Ardeiul iute roşu conţine foarte multă vitamina C şi caroten (provitamina A), stimulează circulaţia sângelui şi scade tensiunea arterială. Ardeiul iute verde este o sursă de vitamina B6, are proprietăţi antibacteriene şi sudorifice. Reduce efectele nedorite ale colesterolului, accelerează arderile din organism,ceea ce duce la pierderea în greutate uşor. Capsaicina din chili  luptă cu inflamaţiile care cauzează dilatarea vaselor de sânge, menţinând sănătatea inimii. Acest preparat îmbunătăţeşte starea emoţională, este un ajutor în învingerea stresului, a depresiei, încălzeşte organismul şi este un afrodisiac preferat de mulţi oameni. Este un analgezic în tratarea durerilor de cap, artritice. Are efect anti ulcer pentru persoanele  infectate cu Helicobacter Pylori. În alimentaţie este folosit pentru a intensifica gustul mâncării, în preparatele cu orez, paste, cartofi piure, peşte şi pui, condimentează pizza, aromatizează sosurile cu usturoi, ceapă, curry, acreşte ciorba. Preparatul aduce în organism un plus de potasiu, magneziu şi fier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu